Vannitamise rõõmud ja mured

Seda teavad vast kõik, et beebit tuleb õhtut vannitada. Noo ja mina mõtlesin, et seda naudivad kõik beebid. Kuniks Susliku esimest korda vanni panin. Oii, mis põrgu kisa sealt tuli. Meie esimene vannitamine kestis maksimaalselt kaks minutit, sest karjuvat last vannitada ei saa. Lootsin, et esimese korra värk. Tegelikkuses läks õige mitu korda mööda, enne kui ta esimest korda vanni minnes ei karjunud. 

Eks see sõltub tänaseni Susliku tujust. Mõni õhtu läheb vannitamine väga libedalt ja kutt on rõõmsameelne. Teinekord jälle hoian hinge kinni, kas jõuan enne tal pea ka pestud kui kisama pistab. Lootuses, et ta vannis käimist rohkem nautima hakkab läksime beebide vanniujutamisesse. Täna oligi esimene kord.

Ujutamine algas kell 11 ja enne söötsin Suslikul kodus kõhu kehast täis. Sinna sõites jäi pisike aga magama ja oli näha, et ta oli vannis veidi pahur, sest kellele meeldiks kui unest äratatakse ja siis vette pistetakse. 

Päris ausalt, alguses ma kartsin väga, et Suslik pistab karjuma ja treener ütleb, et siin pole midagi teha ja saadab meid tagasi koju. Läks aga õnneks paremini. Kuigi paar korda kutt siiski pahandas, üldjoontes sujus kõik. Vahepeal läksid isegi silmad särama ja oli näha, et tal on mõnus ja hea olla. 

Sain ka ise proovida temaga neid harjutusi seal teha, aga palju kindlam tunne oli, kui sain ta käest ära anda ja asjatundja temaga tegeles. Endale tundus koguaeg, et äkki libiseb käest või teeb mõne äkilise liigutuse ja lupsab vee alla või saab haiget. 

Loodan, et aja möödudes hakkab ta seda üha rohkem nautima, sest uues kodus on meil suur vann ja seal saaks ta vanemaks saades korralikult sulistada. 

Treener soovitas augustis veel ujutamises käia ja arvas, et juba septembrist võiksime täitsa basseini ujuma minna. Eks ma üritan silma peal hoida, et sinna ka mõned ajad saada. Ujutamisi on augustis mul veel ees kaks tükki ja kaks aega olen pannud ka massaaži. 

Natuke rohkem peame kodus kõhuli olemist ka harjutama, sest ega see talle väga ei meeldi, aga muidu kael tugevaks ei saa, et pead tugevamini püsti hoida. 




Kommentaarid

Populaarsed postitused