Viimane suvine nädalavahetus?

Suvest on saanud sügis ja varsti on käes talv ning uksetaga jõulud. Enne veel aga kinkis suvi ühe imelise nädalavahetuse. 

Reede õhtul otsustasime mu vanaema sünnipäevalt jala koju tulla, sest õhtu oli soe ja suvine. Tuli hirmus tahtmine veel kuskil terrassil istuda ja näiteks üks väike alkoholivaba mojito teha, aga polnud kohta ja nii soe vist kaheksa ajal enam poleks olnudki, et kuskil õues istuda. 

S'il oli ka nädalavahetus vaba ja laupäeval otsustasime Kalamajast Kadriorgu jalutada, et ilma nautida. Tõeline suve tunne tuli peale ja tegime lõuna Kadrioru pargis asuvas Katharinenthali kohviku terrassil, mis pargi ääres asub. Noo toit polnud midagi erilist, vähemalt minul. Midagi halba ma ka ei ütle, aga ei pakkunud erilist elamust. Lihtsalt täitis kõhtu. Aga see ilm! Ka Suslik ärkas sel ajal uinakust ja nautis koos meiega seda selle aasta tõenäoliselt viimast õues söömist.

Pühapäeval oli ilm täpselt sama ilus, kui mitte ilusamgi. Nii otsutasime jälle pikema jalutuskäigu ettevõtta ja asusime Kalamajast Rocca al Maresse teele. Kalamajast Pelgulinna on väga mõnus jalutada ja sealt edasi läheb juba mereäärne kergliiklus tee. Sihiks võtsime Bauhausi, et osta mõned kastid, et vaikselt kolimiseks valmistuda. 

Sellised pikad jalutuskäigud on nii mõnusad. S'i telefon loeb ka samme, aga palju neid kokku sai, ma ei teagi. Vähemalt magas Suslik õues mõnuga ja meie saime koos mõnusalt aega veeta.

Võib-olla et oligi selle aasta viimane suvine nädalavahetus.



Kommentaarid

Populaarsed postitused